• Meer dan 3300 M2 woonplezier!!
  • Alles voor uw complete inrichting!!
  • Inruil altijd mogelijk!!
  • Gratis koffie en de allerbeste service!!

Diensten

Wie wij zijn

Wij zijn een gemotiveerde groep mensen die als enige doel hebben om de klant tot volle tevredenheid te helpen. Of dit nu voor advies, verkoop, service of wat dan ook is : Wij zijn er voor u!

Wat wij doen

Wij verzorgen voor u de totale inrichting van uw huis, van vloeren – gordijnen – zonwering tot alle meubelen – slaapkamers – verlichting – accessoires en decoraties. Zelfs uw verhuizing kunnen wij voor u bewerkstelligen. Ook is service voor ons en voor u van zéér groot belang! Als er iets kapot gaat ( ongeacht hoe of waardoor ) zullen wij alles in het werk stellen om dit voor u te herstellen. Allemaal om u als klant te “houden” !! Dit is dan ook dè reden om bij ons te kopen.

Onze filosofie

Onze filosofie is dat wanneer mensen tevreden zijn over hetgeen wij doen, ze dan ook terug gaan komen voor andere mogelijke aankopen. U als klant moet het ons gewoonweg ” gunnen “. Al sinds 1950 doen wij het op deze manier volgens eer en geweten en is het misschien daarom dat wij zo’n grote groep vaste klanten hebben, sommige zelfs al voor de 3e generatie als klant! Hierop zijn wij dan ook zéér trots.

Waarom voor ons kiezen?

10 jaar gratis service & garantie
Om te laten zien hoe wij u als klant waarderen staan wij gewoon altijd voor u klaar. Nooit geen gezeur !! wij komen, wij maken, kosteloos mits mogelijk.
Gratis bezorging & montage

Alles wat u bij ons koopt komen wij persoonlijk bij u bezorgen, installeren en/of monteren. Wij zorgen voor de spreekwoordelijke ” puntjes op de ” i “. Het enige dat u hoeft te doen is vertellen hoe u het en waar u het zou willen.

Deskundig en vriendelijk advies

Wanneer u een bezoek brengt aan onze 3300 m2 grote showroom dan wilt u op uw eigen tempo kunnen winkelen. Bij ons vliegt er niemand meteen naar u toe, totdat u aangeeft geholpen te willen worden. Dit gebeurt door mensen die minimaal 20 jaar ervaring hebben binnen de interieur-wereld. U word in raad en daad bijgestaan en tussen het winkelen door kunt u genieten van een heerlijk gratis kopje koffie, cappuccino o.i.d. in onze gezellige bar.

Alle stoffering uit eigen Atelier

Onze stoffering afdeling is behoorlijk uitgebreid. Ook hebben wij een groot eigen atelier waarin wij zelf alles maken. Dit kan zijn prachtige vitrage of gordijnen of zonwering, maar ook vloerkleden! Eigenlijk maken wij alles wat u wilt van welke stof dan ook. Bijvoorbeeld een prachtige sprei, stoelhoezen of mooie sierkleedjes voor op uw tafel behoort tot de mogelijkheden.

Dè Eikenspecialist !
Wij zijn sinds jaar en dag van mening dat eiken meubelen het beste zijn. En omdat deze houtsoort heel gemakkelijk in 40 verschillende kleuren geleverd kan worden kan het zowel klassiek als modern ogen. Voornaamste is dat het meubel lang mooi blijft ongeacht de intensiteit van het gebruik. Dit alles gecombineerd met meer dan 200 leveranciers en tientallen jaren ervaring maakt ons ook nog eens tot één van de grootste specialisten van Nederland.
Plak deze code vervolgens ook onmiddellijk na de openingstag :