• Meer dan 3300 M2 woonplezier!!
  • Alles voor uw complete inrichting!!
  • Inruil altijd mogelijk!!
  • Gratis koffie en de allerbeste service!!

Diensten

 

Wie wij zijn

Wij zijn een gemotiveerde groep mensen die als enige doel hebben om de klant tot volle tevredenheid te helpen. Of dit nu voor advies, verkoop, service of wat dan ook is : Wij zijn er voor u!

Wat wij doen

Wij verzorgen voor u de totale inrichting van uw huis, van vloeren – gordijnen – zonwering tot alle meubelen – slaapkamers – verlichting – accessoires en decoraties. Zelfs uw verhuizing kunnen wij voor u bewerkstelligen. Ook is service voor ons en voor u van zéér groot belang! Als er iets kapot gaat ( ongeacht hoe of waardoor ) zullen wij alles in het werk stellen om dit voor u te herstellen. Allemaal om u als klant te “houden” !! Dit is dan ook dè reden om bij ons te kopen.

Onze filosofie

Onze filosofie is dat wanneer mensen tevreden zijn over hetgeen wij doen, ze dan ook terug gaan komen voor andere mogelijke aankopen. U als klant moet het ons gewoonweg ” gunnen “. Al sinds 1950 doen wij het op deze manier volgens eer en geweten en is het misschien daarom dat wij zo’n grote groep vaste klanten hebben, sommige zelfs al voor de 3e generatie als klant! Hierop zijn wij dan ook zéér trots.

Waarom voor ons kiezen?

10 jaar gratis service & garantie
Gratis bezorging & montage
Deskundig en vriendelijk advies
Alle stoffering uit eigen Atelier
Inruil altijd mogelijk
Dè Eikenspecialist !
Plak deze code vervolgens ook onmiddellijk na de openingstag :